Winkel

Onze winkel in de Plantsoenstraat in Purmerend

Onze winkel is gezellig ingericht met ruime paskamers en een heerlijke tafel met stoelen om even uit te blazen. Bij binnenkomst wordt u zeker verrast door ons kleurrijke aanbod in kleding, wol en de gezellige sfeer. Een vaak gehoorde opmerking is dat onze winkel heel betaalbaar is, terwijl het een chique uitstraling heeft.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!

Onze service

We doen al het mogelijke om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt natuurlijk rustig uw eigen gaan gaan, maar als u wilt krijgt u van ons een vakkundig en vooral eerlijk advies. Een vriendelijk woord en extra service zijn bij Made@Berbel een normale zaak.

Wij zijn professioneel in het vermaken van de kleding. Dit kan bij ons voor een goede prijs en het is vrij snel klaar (meestal binnen een paar dagen).

Met verstand van zaken

Barbara en Irene van Made@Berbel zijn gek op mode. Beiden hebben ze de modevakschool gevolgd en zijn echte professionals in het modevak! Tegenwoordig is Made@Berbel ook een leerbedrijf voor studenten van de Opleiding Mode/Maatwerk van het ROCVA. Regelmatig hebben wij een stagiaire die we in 10 weken enthousiast begeleiden in het maken en vermaken van kleding.

Bij Made@Berbel vinden wij het belangrijk dat de klanten tevreden zijn en veel plezier hebben van hun nieuwe kleding. Ook houden Irene en Barbara van een babbeltje op zijn tijd en dat geeft veel gezelligheid! Goede raad en adviezen over kledingcombinaties, kleuren, vermaken, wassen, strijken, haken, breien, winkelen in Purmerend, je kunt alles aan ze vragen!